Belépés
Belépés
Információk
Jogi nyilatkozat!
A Beholder Kft. (továbbiakban Szolgáltató) vállalja, hogy a birtokába jutott valamennyi, a felhasználóra vonatkozó adatot a mindenkori törvényes előírások betartásával kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja át, és kizárólag a szolgáltatás működtetéséhez szükséges elengedhetetlen mértékben használja fel.

Szolgáltató törekedik a szolgáltatás folyamatosságának hibamentes fenntartására, de nem garantálja, hogy a honlap funkcionalitása, és az általa nyújtott szolgáltatás mentes a hibáktól.

A honlap és annak tartalma előzetes bejelentés nélkül bármikor változhat.

Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal a honlap használatából vagy használhatatlanságából eredő, a felhasználót a honlap használata során ért vélt vagy valós károkért, esetleges számítógép meghibásodásokért. A felhasználó saját felelősségére használja a honlapot.

Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal azért, ha a tartalom a felhasználó rendszerében kompatibilitási, vagy egyéb hibák miatt nem elérhető. Az ebből eredő, a felhasználót ért vélt vagy valós károkért, késedelemért Szolgáltató nem tehető felelőssé.

Szolgáltató bármikor jogosult a jelen felhasználási feltételek egyoldalú módosítására azzal, hogy a módosításról rövid felhívás formájában a kezdőoldalán tájékoztatja a felhasználókat. Amennyiben a felhasználó a módosítást követően a szolgáltatás bármely részét használni kezdi, az a módosítás elfogadásának minősül.
© Beholder Kft., 2003 - 2022
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: bdv@beholder.hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.