Belépés
Belépés
Információk
Hírek / Akciók
Ajándéksorsolás augusztus + júliusi eredményhirdetés 2022.08.01
Kedves Játékosok!

Folytatjuk az ajándéklap sorsolást augusztusban is. Azon vásárlók, akik 2022.08.01 - 2022.08.31. között vásárolnak HKK-t a Beholder Webboltban ajándéksorsoláson vesznek részt.

Az augusztusi vásárlók között 6 db Lélekrezonancia foil lap kerül sorsolásra.

A sorsolást szeptember 1-én tartjuk meg, a nyerteseket pedig e-mailben értesítjük. Az ajándékot a következő rendelésükkel küldjük majd el a nyerteseknek.

--------------------------------------------------------

Júliusi eredményhirdetés

Lezáródott a júliusi vásárlási akció, megtartottuk a sorsolást is.

A 6 db Kárhozott bájolás lapot az alábbi nyertesek között osztottuk szét:

I. Gyula
G. Róbert
K. Roland
M. János
N. István
P. Zsolt

Gratulálunk nekik!
E-mailben tájékoztatjuk őket a nyereményükről.
Jó válogatást kívánunk a Beholder Webboltban augusztusban is!

Beholder Kft. .
Kristályláz és Roxat céhei információk2022.07.07
Kedves Játékosok! A Kristályláz kiegészítőt is sokan szeretitek a megjelenése óta. A legújabb kiegészítők miatt ugyan lekerült a fókusz róla, de mégis eljött az az idő, amikor már korlátozott készlet áll rendelkezésre. Szeretnénk, ha minél többen tudnátok még vásárolni belőle. A kosárba rakható maximum darabszámot ezért 22-ben limitáltuk játékosokként. Köszönjük a megértéseteket és bízunk benne, hogy mindenkinek sikerül még begyűjteni ha valami hiányzott neki a kiegészítőből.

Ezzel együtt pedig a Roxat céhei is bekerült a kódért megvásárolható kiegészítők sorába. A Résföld kódokat lehet majd beváltani a Roxat céheire 10%-os kedvezménnyel.
Így még könnyebb lesz beszerezni a kódos lapokat a kódbeváltó oldalon.

Várunk benneteket a Beholder Webboltban!

Beholder Kft.
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés2022.07.07
Kedves Játékosok! Folytatjuk az ajándéklap sorsolást júliusban is. Azon vásárlók, akik 2022.07.01 - 2022.07.31. között vásárolnak HKK-t a Beholder Webboltban ajándéksorsoláson vesznek részt.

A júliusi vásárlók között 6 db Kárhozott bájolás kerül sorsolásra.

A sorsolást augusztus 1-én tartjuk meg, a nyerteseket pedig e-mailben értesítjük. Az ajándékot a következő rendelésükkel küldjük majd el a nyerteseknek.

--------------------------------------------------------

Májusi eredményhirdetés

Lezáródott a júniusi vásárlási akció, megtartottuk a sorsolást is. Sok új vásárló kereste fel ismét a webboltot, köszönhető az új megjelenésnek is.

A 6 db Orgling kém lapot az alábbiak nyerték:

A. Norbert
J. Ferenc
K. Balázs
M. Szilveszter
Dr. S. István
Sz. Viktor


Gratulálunk nekik!
E-mailben tájékoztatjuk őket a nyereményükről.
Jó válogatást kívánunk a Beholder Webboltban júliusban is!

Beholder Kft.
Ajándéksorsolás május + áprilisi eredményhirdetés 2022.05.03
Kedves Játékosok! Folytatjuk az ajándéklap sorsolást májusban is.
Azon vásárlók, akik 2022.05.01 - 2022.05.31. között vásárolnak HKK-t a Beholder Webboltban ajándéksorsoláson vesznek részt.

A májusi vásárlók közöttt 3db Sárkánytűz és 3 db Lohd Haven sáhkánya foil alfa ritka lap kerül sorsolásra.

A sorsolást június 1-én tartjuk meg, a nyerteseket pedig e-mailben értesítjük.
Az ajándékot a következő rendelésükkel küldjük majd el a nyerteseknek.

--------------------------------------------------------

Áprilisi eredményhirdetés

Lezáródott az áprilisi vásárlási akció, megtartottuk a sorsolást is. Sok új vásárló kereste fel a webboltot, köszönhető ez az új Alfa pakliknak is.

A 6 db Gammanót a következők nyerték:

B. Bendegúz
D. Balázs
H. András Zsombor
K. Gábor
Sz. Attila
V. Szilvia

Gratulálunk nekik!
E-mailben tájékoztatjuk őket a nyereményükről.
Jó válogatást kívánunk a Beholder Webboltban májusban is!

Beholder Kft.
Webboltos / BDV rendelések2022.04.26
Kedves Játékosok, webbolt Vásárlók! Betegség miatt ezen a héten a webboltos rendeléseket sajnos csak lassabban tudjuk teljesíteni. A hétfő és szerda közt beérkezett rendeléseket csütörtökön fogjuk postázni, a csütörtökön és pénteken beérkezőket pedig hétfőn. A kellemetlenségért elnézést kérünk!
Megjelentek az új Alfa paklik!2022.03.14
Megjelent a Hatalom Kártyái Kártyajáték legújabb kiegészítője, melynek neve: Alfa pakli – Varázslények és Alfa pakli – Káoszhorda!

A kártyacsomag online boltunkban 1565 Ft-ért megvásárolható.

ALFA PAKLI – JÁTÉKRA KÉSZEN!

A Hatalom Kártyái Magyarország elsô és legsikeresebb stratégiai kártyajátéka, amely fennállásának 27 esztendeje során több mint 10000 különbözô kártyalappal örvendeztette meg a játékosokat.

Gyûjtögetôs játékként a HKK lehetôséget ad arra, hogy a játékosok saját szájízük szerint alkothassák meg paklijaikat, mindez azonban sokkal egyszerûbb, ha rendelkezel egy biztos alappal, melyre a késôbiek során építkezhetsz!

Ez a csomag, melyet a kezedben tartasz, ezt biztosítja számodra: egy elôre összeállított paklit, olyan lapokkal, melyek már az elsô perctôl fogva garantálják számodra azt a játékélményt, ami miatt a HKK játékosok ezrei körében vált mindennapos szórakozássá.

A káosz hordái és a fényt követô varázslények epikus csatában csapnak össze Ghalla jövôjéért. Válassz oldalt, idézz meg lényeket és varázslatokat, nyerd meg a csatát! A HKK mindig tartogat meglepetéseket!
Előrendelhető 01.11-től a HKK legújabb kiegészítője a Roxat céhei2022.01.11
Január 22-én szombaton jelenik meg a legújabb HKK kiegészítő a Roxat céhei, az aznap tartott frissen bontott versenyen a Wekerlén.

Ennek alkalmából elindítottuk az előrendelést, így már a versenyt követő hétfőn, január 24-én az is megkezdheti a bontogatást, aki nem tud részt venni a megmérettetésen. Az előrendeléseket természetesen már a versenyen is átvehetitek 14 órától.

Fontos, hogy a helyszíni átvételt egész gyűjtődoboznyi (22 pakli) tételek esetében tudjuk biztosítani és a vásárlást előre átutalással kell kifizetni!
A versenyre kért rendelésben csak a Roxat céhei paklijai lehetnek.


Helyszíni átvétel esetén a rendelés megjegyzés rovatába kérjük írjátok oda, hogy: "A 01.22-i versenyen átveszem"! Ha valaki más venné át helyetted, akkor add meg az Ő nevét is a megjegyzésben.

A paklik kedvezményes ára 1.520 Ft lesz (természetesen a BDV-n keresztül történő rendelések esetén további kedvezmények érhetők el.)
A pakliban akár egy különleges foil kártyát is találhattok vagy egyéb kedvezményre jogosító kódot.

FIGYELEM!
A VERSENYES ELŐRENDELÉSEKET JANUÁR 20-ÁN CSÜTÖRTÖKÖN 17 ÓRAKOR ZÁRJUK LE!


HKK- GYŰJTSD ÉS JÁTSZD!
Ajándéksorsolás Január + Decemberi eredményhirdetés 2022.01.04
Kedves Játékosok! 2021-ben sok szerencsés játékosnak adhadtunk ajándéklapot, mert vásárolt a Beholder Webboltban. Az ajándéklap sorsolást 2022-ben is folytatjuk. Lássuk is melyik lap lesz az első idén.

Azon vásárlók, akik 2022.01.01 - 2022.01.31. között vásárolnak HKK-t a Beholder Webboltban ajándéksorsoláson vesznek részt.

A januári vásárlók közöttt 6 db Illúzió sárkányt sorsolunk majd ki, annak is a foilos verzióját.

A sorsolást február 1-én tartjuk meg, a nyerteseket pedig e-mailben értesítjük. Az ajándékot a következő rendelésükkel küldjük majd el a nyerteseknek.

Repüljünk bele az új esztendőbe az Illúziósárkánnyal.:)

--------------------------------------------------------

Decemberi eredményhirdetés

Lezáródott a decemberi vásárlási akció, megtartottuk a sorsolást is.

A 3-3 db HD-s ritka foil lapot a következők nyerték:

Yeti mumifikátor: J. László, K. Ferenc, Sz. András
Zinthurg börtön: B. Ádám, B. Balázs, M. János
Zytan, az istencsászárnő: B. Gergely, B. Norbert, K. Roland,

Gratulálunk nekik! E-mailben tájékoztatjuk őket a nyereményükről.

Jó válogatást kívánunk a Beholder Webboltban idén is!

Beholder Kft.
BDV és kódos lapok2022.01.04
Kedves Játékosok!

Elkezdődött 2022, és már csak 19-et kell aludni a Roxat céhei megjelenéséhez. Először is, beraktuk a lapkeresőbe a kódos, BDV-s, a bolti promós és az ulraritka lapokat is, amelyek a Roxat céheivel együtt érkeznek. A kódos lapokat itt is meg tudjátok nézni, a Roxat kódbeváltásos oldalon: akcio.hkk.hu

A bolti és BDV-s lapokra a lapkeresőben a "Promóciós lapok 2022+" kategóriában tudtok rákeresni. Értelemszerűen a Dungeon kriptái a Dungeon, a Libertan a Libertan, a Sárkánykő a Sárkánykő webáruház lapja lesz. A Remetebarlang lapja a Tündér Mirca, az Alanoré pedig a Zansárkány. Ezekhez a lapokhoz az adott boltok promócióiban lehet majd hozzájutni.

Az Orgling kémek a januári kiemelt versennyel együtt elfogynak. Februártól a kiemelt versenyeken az eredetileg kódosnak tervezett legaljasabb motyogót fogjuk osztani.

A 2020-as országjáró cél, ahogy ebben a cikkben írtuk is, 2021. szept. 30-ig lett meghosszabbítva, a 2022-es országjáró ciklus pedig 2021. okt. 1-től 2022. dec. 31-ig tart. Az ehhez kapcsolódó táblázatokat hamarosan frissítjük! Jutalomként a foilos Techiánaflux helyett A legaljasabb motyogó foilos verziója is kérhető lesz.

Az új évvel a BDV-s szintlépések is előről indulnak, újra meg lehet szerezni minden szintajándékot! Az új szintajándékok listáját a BDV oldalon tekinthetitek meg.

Figyelem! A 2 új BDV-s lapok, a Temető és az Erődemonstráció várhatóan csak jan. 12-től lesznek elérhetők. Amennyiben jan. 12. előtt adsz le BDV-s rendelést, és ilyen lapot választasz ajándékként, kérjük jelezd, hogy mit szeretnél: a megrendelésedet csak akkor postázzuk, ha a lap már megérkezett, vagy ráér neked, ha a következő BDV-s rendeléseddel kapod csak meg (vagy esetleg a 22-i versenyen vennéd át személyesen).

Szeretnénk, ha a kiegészítő megjelenéséig sem maradnátok tartalom nélkül, ezért folyamatosan közlünk majd paklikat, amelyeket a tesztelők állítottak össze, a Roxat céhei lapjait felhasználva. Figyeljétek az oldalunkat!

B.Ú.É.K.!
BDV változások 2022. január 1-től!2021.12.22
Kedves játékosok, pár információval szeretnénk szolgálni a következő év elejére.

- Új szintjutalmakkal teljesen új lapokkal készülünk a 2022-es évre. - 2022-ben is minden hónap végén lesz ajándéksorsolás azok között, akik az adott hónapban vásároltak. -Ne feledjétek, hogy a BDV ajándékokat mindig az adott naptári évben szerzett kreditek alapján lehet megnyitni, vagyis 2022. január 1-jén az ajándék-kreditek nullázódnak! A kedvezményszint természetesen nem vész el, hiszen az az elmúlt 365 nap kreditjei alapján kerül meghatározásra. 2022-től új BDV-s ajándéklapokkal várunk benneteket, de emellett meg lehet szerezni még a korábbi BDV-s ajándéklapokból is némelyiket.

A szintlépés jutalmak új listáját január 1.-től a BDV - Tudnivalók oldalon találjátok majd meg. Az ajándéklapok egy része csak január 10-től lesz elérhető, tehát előfordulhat, ha korábban rendelsz a lapot még nem tudjuk elküldeni. Ebben az esetben a lapot megkapod a következő rendeléseddel vagy a január 22-i beholderes versenyen is átveheted. Köszönjük a türelmet előre is!

ÁSZF változás:

A Beholder Webbolt, Beholder Direkt Vásárlás (BDV) Általános Szerződési Feltételeiben változás történik a 3. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre pontjában. Az alábbi szöveggel bővül a 3. pont:

A BDV rendszerében magánszemélyek által vásárolt Hatalom Kártyái Kártyajáték termékeit a megjelenésük után fél évig nem lehet a Beholder Kft. (Szolgáltató) által meghatározott legalacsonyabb árnál olcsóbban árusítani a közösségi médiában pl. Facebook, Instagram, Beholder és egyéb fórumok, licit oldalak stb. Ez a legalacsonyabb ár a fogyasztói ár 35%-kal csökkentett kedvezményes ára. Azt a magánszemélyt ( regisztrált BDV felhasználót), aki ennél olcsóbban árulja a HKK termékeit a megjelenéstől számított fél éven belül, a BDV rendszeréből a Szolgáltató kizárhatja vagy felfüggesztheti / módosíthatja meghatározott ideig a tevékenységi körét.

Sok szeretettel várunk 2022-ben is a Beholder Webboltban!

Kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánunk!


HKK- GYŰJTSD ÉS JÁTSZD!
Roxat céhei előrendelés mától 2021.12.23-án 15 óráig!2021.12.20
Január 22-én szombaton jelenik meg a legújabb HKK kiegészítő a Roxat céhei, az aznap tartott frissen bontott versenyen a Wekerlén.

Többen kértétek, hogy a csúszás ellenére a Roxat céheit már idén lehessen előrendelni, hogy még az idei BDV-ben tudjátok megvásárolni.

Kívánságotoknak eleget téve az előrendelés a mai naptól elérhető.

Az előrendeléseket csak átutalással december 23-án 15 óráig tudjátok leadni. Az utalásoknak is meg kell érkeznie 15.30-ig.

Ezeket a rendeléseket még az idén jóváírjuk a BDV rendszerében.

Az előrendeléseket január 24-én kapjátok meg vagy a versenyen is átvehetitek 14 órától.

Fontos, hogy a helyszíni átvételt egész gyűjtődoboznyi (22 pakli) tételek esetében tudjuk biztosítani és a vásárlást előre átutalással kell kifizetni!

A versenyre kért rendelésben csak a Roxat céhei paklijai lehetnek.

Helyszíni átvétel esetén a rendelés megjegyzés rovatába kérjük írjátok oda, hogy: "A 01.22-i versenyen átveszem"! Ha valaki más venné át helyetted, akkor add meg az Ő nevét is a megjegyzésben.

A paklik kedvezményes ára 1.520 Ft lesz (természetesen a BDV-n keresztül történő rendelések esetén további kedvezmények érhetők el.) A pakliban akár egy különleges foil kártyát is találhattok vagy egyéb kedvezményre jogosító kódot.

Az előrendelést természetesen januárban folytatni fogjuk akkor már utánvételes lehetőséggel is!

HKK- GYŰJTSD ÉS JÁTSZD!
ÜNNEPI MUNKAREND - Beholder Webbolt 2021/20222021.12.15
2021. december 24 - 2022. január 02. között a Beholder webbolt fogadja ugyan a megrendeléseket, de a feldolgozás csak 2022. január 03-án kezdődik meg.

A BDV-ben ezért nem is érdemes egy felhasználóról több rendelést küldeni egyszerre a szünet alatt mert a második rendeléstől nem érvényesül már egy lehetséges magasabb kedvezményszint vagy jutalomszint változás.

Az első kiszállítási nap 2022. január 04. kedd.

- A december 23-án, CSÜTÖRTÖKÖN DÉLIG leadott és utalás esetén addig ki is fizetett rendeléseket még az idén teljesíteni tudjuk.

Az ezután leadott és/vagy fizetett rendeléseket már csak jövőre, január 03-tól kezdjük feldolgozni.

- A nem Beholderes terméket (pl. más kiadó könyvei, társasjátékok stb.) tartalmazó rendelések leadási és utalás esetén a fizetés megérkezésének határideje 2021. december 16. csütörtök 17. óra.

A később leadott és/vagy fizetett rendeléseket nagy eséllyel már csak jövőre, január 03.-tól tudjuk feldolgozni.

December 24-től január 02-ig a telefonos/e-mailes ügyfélszolgálat szünetel a Beholder Webboltban. Köszönjük a türelmet!

Sok szeretettel várunk 2022-ben is a Beholder Webboltban!
Kellemes karácsonyt és HKK-ban, könyvekben gazdag új esztendőt kívánunk!

Beholder Kft.
Beholder Karácsony - Akció! 2021.12.14. - 2021.12.21.2021.12.13
Szerezz örömet szeretteidnek vagy magadnak a Beholder termékeivel a Karácsonyi Akciónkban. Webboltunk karácsonyi kínálatában rendkívüli kedvezményekkel árusítjuk kártyáinkat és könyveinket. Fellelhető 100 Ft-ért HKK vagy akár 500 Ft-ért remek fantasy regények is. Mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Válogass kényelmesen otthonról ajándékot a karácsonyfa alá.


Kattints a karácsonyfára!

A kedvezmények mellett még külön egyedi akciók is lesznek december 21-ig:

December 14-16.:Kredit miniakció: 1 pakli 11. kiadás vásárlása esetén + 350 kreditet adunk.
December 17-19.: Kredit miniakció: 1 pakli Homokdűnék vásárlása esetén + 300 kreditet adunk.
December 20-21.: Kredit miniakció: 1 pakli Tükördimenzió vásárlása esetén + 300 kreditet adunk.
(Az akcióban résztvevő termékekre nem járnak a jutalompontok, kivéve a kredit akció. Az akció 12.21-ig vagy a készlet erejéig tart. Más akcióval nem vonható össze.)
Kellemes karácsonyt kívánunk!

Beholder Kft.
Ajándéksorsolás - Szeptember2021.08.31
Kedves Játékosok! Szeptemberben is folytatjuk az ajándéklap sorsolást.

Azon vásárlók, akik 2021.09.01. - 2021.09.30. között vásárolnak HKK-t a Beholder Webboltban ajándéksorsoláson vesznek részt.

A szeptemberi vásárlók között 5 db Xenó bilincsmester lapot sorsolunk majd ki, annak is a foilos verzióját.

Bizonyára vannak páran, akik lemaradtak a 11. kiadás Legendás célról, ahol a sorok bemutatásakor volt ajándék ez a lap. Így lesz ismét lehetőség a lap begyűjtésére.

A sorsolást október 1-én tartjuk meg, a nyerteseket pedig e-mailben értesítjük. Az ajándékot a következő rendelésükkel küldjük majd el a nyerteseknek.

Jó válogatást kívánunk a Beholder Webboltban szeptemberben is!

Beholder Kft.
Beholder Webbolt - Ünnepi munkarend 2021.08.17. - 08.19.2021.08.12
Kedves Vásárlóink!

A Beholder Webboltban a jövő héten változások lesznek a kiszállítással kapcsolatban.

A 2021.08.17. és 08.19. között leadott rendeléseket is 2021.08.23-tól kezdjük feldolgozni és kiszállíttatni.

Tehát a rendeléseket le lehet adni ugyanúgy mint eddig, csak a kiszállítás az ünnepi hosszú hétvége után lesz.

Köszönjük a türelmet!

Mindenkinek kellemes pihenést az ünnepi hétvégére és jó válogatást a Beholder Webboltban!
Villám kredit akció 2021.08.11-08.13 között2021.08.10
Kedves Játékosok!

Minden Tükördimenzió megvásárlása esetén + 210 kreditet írunk jóvá 2021.08.11.-08.13. között.

Kellemes válogatást kívánunk a Beholder Webboltban!

Beholder Kft.
Ajándéksorsolás Augusztus2021.08.03
Kedves Játékosok! Augusztusban sem marad el az ajándéklap sorsolás.

Azon vásárlók, akik 2021.08.01. - 2021.08.31. között vásárolnak HKK-t a Beholder Webboltban ajándéksorsoláson vesznek részt.

Az augusztusi vásárlók között 3 db Vén toportyán alfás ritka lapot sorsolunk majd ki, annak is a foilos verzióját.

A sorsolást szeptember 1-én tartjuk meg, a nyerteseket pedig e-mailben értesítjük. A lapot a következő rendelésükkel küldjük majd el a nyerteseknek.

Jó válogatást kívánunk a Beholder Webboltban augusztusban is!

Beholder Kft.
Ajándéksorsolás Július – Eredményhirdetés2021.08.02
Lezáródott a júliusi vásárlási akció. Köszönjük, hogy sokan éltetek a lehetőséggel.
A 3 db A telihold hívása és a 3 db Lohd Haven sáhkánya alfás ritka lapok foilos verziója került kisorsolásra.

Az ajándéksorsoláson azok vehették részt, akik HKK-t vásároltak a Beholder Webboltban július folyamán.

A 3 db A telihold hívását a következők nyerték:
B. Ferenc
F. Ádám
V. István


A 3 db Lohd Haven sáhkánya az alábbi játékosok nyereménye:
H. Roland
K. Gergő
V. István


Gratulálunk nekik!

E-mailben tájékoztatjuk őket a nyereményükről.

Augusztusban is folytatjuk az akciót, már olvashattok róla a honlapon.

HKK- GYŰJTSD ÉS JÁTSZD!

Beholder Kft.
Előrendelhető a HKK legújabb kiegészítője a Kristályláz 2021.07.06
Július 17-én szombaton jelenik meg a legújabb HKK kiegészítő a Kristályláz, az aznap tartott frissen bontott versenyen a Wekerlén.

Ennek alkalmából elindítottuk az előrendelést, így már a versenyt követő hétfőn, július 19-én az is megkezdheti a bontogatást, aki nem tud részt venni a megmérettetésen. Az előrendeléseket természetesen már a versenyen is átvehetitek 14 órától.

Fontos, hogy a helyszíni átvételt egész gyűjtődoboznyi (22 pakli) tételek esetében tudjuk biztosítani és a vásárlást előre átutalással kell kifizetni!
( A versenyre kért rendelés esetén nem kell a kiszállítási költséget elutalni.)

A versenyre kért rendelésben csak a Kristályláz paklijai lehetnek.

Helyszíni átvétel esetén a rendelés megjegyzés rovatába kérjük írjátok oda, hogy: "A 07.17-i versenyen átveszem"!

Ha valaki más venné át helyetted, akkor add meg az Ő nevét is a megjegyzésben.

A paklik kedvezményes ára 1.520 Ft lesz (természetesen a BDV-n keresztül történő rendelések esetén további kedvezmények érhetők el, maximum kedvezmény: 35% A pakliban akár egy különleges foil kártyát is találhattok vagy egyéb kedvezményre jogosító kódot.

Egy gyűjtődoboz 22 paklit tartalmaz, paklinként 18 kártyalappal.

FIGYELEM! A VERSENYES ELŐRENDELÉSEKET JÚLIUS 15-ÉN CSÜTÖRTÖKÖN 16 ÓRAKOR ZÁRJUK LE!

HKK- GYŰJTSD ÉS JÁTSZD!
Ajándéksorsolás Július2021.07.06
Kedves Játékosok! Júliusban ismét lesz ajándéklap sorsolás.

Azon vásárlók, akik 2021.07.01. - 2021.07.31. között vásárolnak HKK-t a Beholder Webboltban ajándéksorsoláson vesznek részt.

A júliusi vásárlók között 3 db A telihold hívása és 3 db Lohd Haven sáhkánya alfás ritka lapokat sorsolunk majd ki, azoknak is a foilos verzióját.

A sorsolást augusztus 2-án tartjuk meg, a nyerteseket pedig e-mailben értesítjük.
A lapot a következő rendelésükkel küldjük majd el a nyerteseknek.

Jó válogatást kívánunk a Beholder Webboltban júliusban is!

Beholder
Ajándéksorsolás január – Eredményhirdetés2021.02.02
Kedves Játékosok!

Lezáródott a januári vásárlási akció. Köszönjük, hogy sokan éltetek a lehetőséggel. Az ajándéksorsoláson azok vehették részt, akik HKK-t vásároltak a Beholder Webboltban január folyamán.

5 vásárlót sorsoltunk ki, akik nyereménye 1-1 Hendiala familiárisa foil Alfás lap volt.

A nyertesek:

D. László
P. Dávid
S. Mihály
S. Bence
T. Barna


Gratulálunk nekik!

E-mailben tájékoztattuk őket a nyereményükről.

A februári ajándéksorsoláson egy foilos Gammanót kaphat majd szintén 5 szerencsés vásárló, tarts velünk Te is a februári akcióban is.

HKK- GYŰJTSD ÉS JÁTSZD!

Beholder Kft.
Ajándéksorsolás 2021. február + AKCIÓ!2021.01.29
Kedves Játékosok!

Folyatjuk az ajándéklap sorsolást a következő hónapban is.

Azon vásárlók, akik 2021.02.01. - 2021.02.28. között rendelnek HKK-t a Beholder Webboltban ( utalás esetén ki is fizették) ajándéksorsoláson vesznek részt.

A februári vásárlók között 5 db Gammanó foil lapot sorsolunk majd ki.
A sorsolást március 1-én tartjuk meg, a nyerteseket pedig e-mailben értesítjük aznap.
A lapot a következő rendelésükkel küldjük majd el a nyerteseknek.

Kedvcsináló a rendeléshez: Az alábbi Zén minikiegészítőket 340 Ft helyett csak 80 Ft-ért vásárolhatjátok meg február 01.-08. között:

Ősvadon
Hegymély
Nitaraj szentélye
Zén esküvője

Kellemes válogatást kívánunk a Beholder Webboltban februárban is!

Beholder Kft.
Kredit akció 2021.01.21.-2021.01.31.2021.01.21
Kedves Játékosok!

Ne felejtsétek, hogy még van kb. másfél hét a januárból, aminek a végéig részt vehettek az év első ajándéksorsolásán.
5 vevő között sorsolunk ki 1-1 Hendiala familiárisa Alfás foil HKK lapot, ha 01.01-01.31. között rendelnek HKK-t a Beholder Webboltban ( utalás esetén ki is fizették).

Egy újabb kedvcsináló a rendeléshez:

Minden Tükördimenzió megvásárlása esetén + 210 kreditet írunk jóvá 2021.01.21.-01.31. között.

Kellemes válogatást kívánunk a Beholder Webboltban!

Beholder Kft.
Ajándéksorsolás 2021. január + Kredit AKCIÓ!2021.01.13
Kedves Játékosok!

Kezdjük jól az új esztendőt!

2021-ben is mindenki jól jár, aki a Beholder Webboltban vásárol.
Kedvezményekkel, akciókkal, ajándéklapokkal várunk benneteket egész évben.

Újdonságként ajándéksorsolást tartunk minden hónapban a vásárlóink között.


Azok a vásárlók, akik 2021.01.01. - 2021.01.31. között rendelnek HKK-t a Beholder Webboltban ( utalás esetén ki is fizették) ajándéksorsoláson vesznek részt.

A januári vásárlók között 5 db Hendiala familiárisa Alfás foil lapot sorsolunk majd ki.
A sorsolást február 1-én tartjuk meg, a nyerteseket pedig e-mailben értesítjük aznap.
A lapot a következő rendelésükkel küldjük majd el.

Kedvcsináló a rendeléshez:


Minden Élőholt Invázió megvásárlása esetén + 200 kreditet írunk jóvá 2021.01.13.-01.20. között.


Kellemes válogatást kívánunk a Beholder Webboltban idén is!

Beholder Kft.
BDV változások 2021. január 1-től2020.12.17
- Új szintjutalmak teljesen új lapokkal.

- A BDV 2015-ös bevezetése óta elég komoly infláció volt. A kedvezményfokozatokhoz és az ajándékszintekhez szükséges kreditek mennyiségét ezért megnöveltük annyival, amennyivel a HKK paklik ára megnőtt ezalatt az időszak alatt (kivéve a bónusz utolsó 2 szintjét, az maradt).

- 2021-től minden hónap végén lesz ajándéksorsolás azok között, akik az adott hónapban vásároltak.

- Egyedi BDV-s kedvezmények lesznek viszonteladók számára (fizikai vagy webes HKK bolttal rendelkező vállalkozóknak).

Ne feledjétek, hogy a BDV ajándékokat mindig az adott naptári évben szerzett kreditek alapján lehet megnyitni, vagyis 2021. január 1-jén az ajándék-kreditek nullázódnak! A kedvezményszint természetesen nem vész el, hiszen az az elmúlt 365 nap kreditjei alapján kerül meghatározásra. 2021-től új BDV-s ajándéklapokkal várunk benneteket, de emellett meg lehet szerezni még a korábbi BDV-s ajándéklapokból is némelyiket.

A szintlépés jutalmak új listáját január 1.-től a BDV - Tudnivalók oldalon találjátok majd meg.

Sok szeretettel várunk 2021-ben is a Beholder Webboltban!

Kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánunk!

HKK- GYŰJTSD ÉS JÁTSZD!
ÜNNEPI MUNKAREND - Beholder Webbolt 2020/20212020.12.14
2020.december 24 - 2021. január 03. között a Beholder webbolt fogadja ugyan a megrendeléseket, de a feldolgozás csak 2021. január 04-én kezdődik meg.

A BDV-ben ezért nem érdemes egy felhasználóról több rendelést küldeni, mert a második rendelésben nem érvényesül már egy lehetséges magasabb kedvezményszint vagy jutalomszint változás.

Az első kiszállítási nap 2021. január 05. kedd.

- A december 23-án, SZERDÁN DÉLIG leadott és utalás esetén ki is fizetett rendeléseket még az idén teljesíteni tudjuk.

Az ezután leadott és/vagy fizetett rendeléseket már csak jövőre, január 04-től kezdjük feldolgozni.

- A nem Beholderes terméket (pl. más kiadó könyvei, társasjátékok stb.) tartalmazó rendelések leadási és utalás esetén a fizetés megérkezésének határideje 2020.december 17. csütörtök 17 óra.

A később leadott és/vagy fizetett rendeléseket nagy eséllyel már csak jövőre, január 04.-től tudjuk feldolgozni.

December 24-től január 03-ig a telefonos/e-mailes ügyfélszolgálat szünetel a Beholder Webboltban.

Köszönjük a türelmet!

Sok szeretettel várunk 2021-ben is a Beholder Webboltban!

Kellemes karácsonyt és HKK-ban, könyvekben gazdag új esztendőt kívánunk!

Beholder Kft.
Kiszállítási díj változás - 2020. január 30-tól2020.01.21
Kedves vásárlóink!

Tájékoztatásul közöljük, hogy a kiszállítási költségek 2020. január 30-tól változni fognak.

Az utánvételes csomagdíjak 1.500 Ft-ba fognak kerülni, a korábbi 1.200 Ft helyett.

Az előre utalásos és postautalvánnyal fizetős rendelések esetén egységesítettük a korábbi több lépcsős rendszert és most egységesen 1.000 Ft lesz a költség.

Sajnos olyan mértékben változtak az árak már a mi irányunkban, hogy nincs lehetőségünk a továbbiakban minden csomagnál átvállalni a kiszállítási költség egy részét, ahogyan ezt a korábbi években megtettük.
Ezután csak a nagyobb értékű/ méretű csomagoknál tudjuk átvállalni a költségek egy részét, így ezeknek a csomagoknak is csak 1000 Ft lesz a kiszállítási díja.

Köszönjük a megértéseteket!

Az ÁSZF itt olvasható: http://www.beholder.hu/?m=bolt&in=bwaszf.php

Továbbra is várunk mindenkit a Beholder Webboltban 2020-ban is!

Beholder Kft.
BDV 9. ajándékszint változások2019.06.20
Kedves Játékosok!

A BDV 9. ajándékszintjénél változások történtek.
Fekete Péter is elfogyott már, nagy volt az érdeklődés erre a lapra is, azért újabb lapokat tettünk be, hogy bőven legyen választék ezen a szinten is.
Az alábbi lapok kerültek be a már meglévők mellé:

Morbid, Morbid ezüstszélű, Motyogó rítus

További kellemes játékot kívánunk!
HKK kódbeváltás információk2018.11.29
Kedves Játékosok!
Kérésetek alapján bővítettük a HKK paklikban található kódok beváltásakor megvehető termékek listáját. Mostantól az Elemi Erők és Gemina erdeje kódok beváltásakor lehet Kreátor Műhelyét és Alanori Olimpiát is vásárolni (10%-kos kedvezménnyel). De felhívjuk a figyelmet, hogy Kreátor Műhelyéből már csak nagyon korlátozott mennyiség áll rendelkezésre. Egyúttal szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy mivel a Világégés kiegészítő elfogyott, ezért a hozzá tartozó kódot már csak korlátozott ideig, jan. 31-ig lehet beváltani. Viszont a raktár mélyén találtunk még néhány Ewgbert megszakítását, tehát a másik 2 lap mellett ezt is lehet most kérni, ha valakinek van még elfekvő Világégés kódja. A kódokat az alábbi oldalon válthatod be:
http://akcio.hkk.hu
Új foilos ajándéklapok a BDV-ben!2018.06.18
Bekerült 2 új ajándékszint a BDV rendszerbe, a 11. és 12., ahol az új foilos ultrákat lehet megszerezni.
11. szint: Folios: A halandóság átlépése, Fókuszálás vagy Alakváltó ősköd.
12. szint: Foilos: Molluszk, az ócskás vagy új Nyerő stratégia.

A Tudnivalókban mostantól közkívánatra minden ajándékszint megtekinthető.

Itt találtok hasznos infókat a kreditekről, ajándékokról: Tudnivalók

Jó kreditgyűjtögetést!


Beholder Karácsony - Akció! 2017.12.08. - 2017.12.20.2017.12.07
Szerezz örömet szeretteidnek vagy magadnak a Beholder termékeivel a Karácsonyi Akciónkban.

Webboltunk karácsonyi kínálatában rendkívüli kedvezményekkel árusítjuk könyveinket és kártyáinkat.
Mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Válogass kényelmesen otthonról ajándékot a karácsonyfa alá.

A kedvezmények mellett még külön egyedi akciók is lesznek:
December 08 – 10: +350 Kredit 1 pakli Kreátor műhelye megvásárlásáért
December 11 – 12: Tengermély és Világégés paklik csak 500 forintba kerülnek
December 13 - 14: Végzetúr alappakli csak 900 Ft-ba kerül
December 15: Minden rendelés mellé ajándék Beholderes terméket adunk

Kattints a karácsonyfára!


(Az akcióban résztvevő termékekre nem járnak a jutalompontok, az akció 12.20-ig tart vagy a készlet erejéig. )
Más akcióval nem vonható össze.

Kellemes karácsonyt kívánunk!
Beholder Kft.
Új ajándék lapok a BDV-ben!2016.01.04

2016-ban új ajándék lapokat szerezhettek be a BDV-n keresztül: a korábbiak mellett most már a B. Jagumir (új) és a Perzselő homok (új) is választható az első hat ajándékszinten.

Jó kreditgyűjtögetést!


Elindult a BDV!2015.09.15
Örömmel jelenthetjük be, hogy a mai nappal élesítettük a Beholder Direkt Vásárlás rendszert, melynek keretein belül jókora kedvezményekre és exkluzív ajándékokra tehetnek szert azok, akik közvetlenül tőlünk vásárolnak a különféle Beholderes termékekből.

A BDV-s regisztráció automatikus 8 százalék kedvezményt jelent minden egyes Beholderes termékre (HKK, Beholder könyvek, kockák, kiegészítők, ÁFK, KGK stb.), ez a kedvezményszint azonban a vásárlásaidon keresztül tovább növelhető!

Reméljük, hogy a jövőben szívesen használjátok majd a BDV-t, és örömmel csaptok majd le az általa biztosított kedvezményekre és ajándékokra!
© Beholder Kft., 2003 - 2022
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: bdv@beholder.hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.