Belépés
Belépés
Információk
Hírek / Akciók
TÁJÉKOZTATÁS!2016.12.15
Kedves Vásárlóink, tájékoztatni szeretnénk benneteket néhány fontos információról:

Beholder Webbolt ünnepi munkarendje:

- A december 22-én, csütörtökön délután 15 óráig leadott és utalás esetén ki is fizetett rendeléseket még az idén teljesíteni tudjuk.
Az ezután leadott és/vagy fizetett rendeléseket már csak jövőre, január 2.-tól tudjuk kiszállítatni.

- A nem Beholderes terméket (pl. más kiadó könyveit) tartalmazó rendelések leadási és utalás esetén a fizetés megérkezésének határideje 2016. december 21. szerda 17 óra.
A később leadott és/vagy fizetett rendeléseket már csak jövőre, január 2.-tól tudjuk kiszállítatni.
December 23- január 01 között nem dolgozzuk fel a webbolti megrendeléseket.

Változás:

December 16-án a Rendelési Feltételeknél megtalálható Fizetési kondicióknál a kiszállítási költségek megváltoznak.
Az alábbi linken lehet tájékozódni:
Rendelési és fizetési feltételek

Némely termékünknek a levásárolható pont értéke is megváltozik december 16-ától.
Ezeket a konkrét termékeknél lehet majd megtekinteni.

BDV-s ajándékok:

Ne feledjétek, hogy a BDV ajándékokat mindig az adott naptári évben szerzett kreditek alapján lehet megnyitni, vagyis január 1-jén az ajándék-kreditek nullázódnak! A kedvezményszint természetesen nem vész el, hiszen az az elmúlt 365 nap kreditjei alapján kerül meghatározásra.
2017-től új BDV-s ajándéklapokkal várunk benneteket, emellett meg lehet szerezni még a korábbi BDV-s ajándéklapokat is. Emellett a magasabb szinten kérhető UR-ek listája is változni fog. A 2 új lap:


Az új szintlépés jutalmak listáját január 1.-től a BDV ajándékok oldalon találjátok majd meg.

Sok szeretettel várunk 2017-ben is a Beholder Webboltban!


Kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánunk!
Megjelent a Kreátor műhelye!2016.11.26
Megjelent a Hatalom Kártyái Kártyajáték legújabb kiegészítője, melynek neve: Kreátor műhelye!
A kártyacsomag online boltunkban 1350 Ft-ért megvásárolható.

A világ évtizedek óta nem hallott már Kreátorról, a nagyhatalmú feltalálóról, így bátor kalandozók útnak indultak, hogy felkutassák titkos műhelyét, bízva abban, hogy nem mindennapi kincsekre lelhetnek ott. Kiderült azonban, hogy Kreátor nem csak hogy él, de minden eddiginél hihetetlenebb kísérleteket folytat: sárkányok, éjfattyak, szirének, xenók és egyéb veszedelmes lények keresztezésével próbál új fajokat teremteni. Itt az ideje, hogy szembenézz az...

Új ajándék lapok a BDV-ben!2016.01.04

2016-ban új ajándék lapokat szerezhettek be a BDV-n keresztül: a korábbiak mellett most már a B. Jagumir (új) és a Perzselő homok (új) is választható az első hat ajándékszinten.

Jó kreditgyűjtögetést!


Elindult a BDV!2015.09.15
Örömmel jelenthetjük be, hogy a mai nappal élesítettük a Beholder Direkt Vásárlás rendszert, melynek keretein belül jókora kedvezményekre és exkluzív ajándékokra tehetnek szert azok, akik közvetlenül tőlünk vásárolnak a különféle Beholderes termékekből.

A BDV-s regisztráció automatikus 8 százalék kedvezményt jelent minden egyes Beholderes termékre (HKK, Beholder könyvek, kockák, kiegészítők, ÁFK, KGK stb.), ez a kedvezményszint azonban a vásárlásaidon keresztül tovább növelhető!

Reméljük, hogy a jövőben szívesen használjátok majd a BDV-t, és örömmel csaptok majd le az általa biztosított kedvezményekre és ajándékokra!
© Beholder Kft., 2003 - 2017
1680 Budapest, Pf. 4 (Megváltozott!) | E-mail: bdv@beholder.hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.