Belépés
Belépés
Információk
Felhasználási feltételek!
REGISZTRÁCIÓ
A Beholder Direkt Vásárlás rendszer szolgáltatásait és kedvezményeit kizárólag regisztrált felhasználóink tudják igénybe venni. A regisztráció ingyenes, és bárki számára elérhető. A sikeres regisztráció feltétele a Felhasználási feltételek, illetve a Jogi nyilatkozat megértése és elfogadása, valamint a regisztrációhoz szükséges (a regisztrációs folyamat során feltüntetett) adatok biztosítása.
A vásárlás menete
Miután a webboltban kiválasztotta, és kosarába tette a megvásárolni kívánt termékeket, kattintson az oldal bal felső sarkában található "Rendezgetés / Vásárlás véglegesítés" opcióra. Itt láthatja az összes megvásárolni kívánt terméket, azt, hogy mennyi kedvezmény jár rájuk, illetve kiválaszthatja, hogy mely termékeket szeretné jutalompontból fizetni.
Ezt követően a "Tovább a lakcím megadásához" gombra kattintva véglegesítheti lakcímével kapcsolatos adatait, majd a "Tovább a fizetési mód kiválasztásához" gombra kattintva kiválaszthatja, miként szeretne fizetni a termékekért. Ha megjegyzést fűzne a rendeléséhez, azt szintén ezen az oldalon teheti meg az üres szövegmező kitöltésével.
A "Tovább a számlaellenőrző oldalhoz" gombra kattintva megtekintheti, hogyan is fog kinézni a számlája (láthatóak rajta a megrendelt termékek, a megrendelő, illetve annak személyes adatai, a fizetendő végösszeg, a fizetés módja, valamint a kapott jutalompontok mennyisége), és ha mindent rendben talál, akkor "A számla rendben van, véglegesítem a rendelésem!" gombbal adhatja le rendelését.
A rendelésről
A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat viszi el az ön által megadott címre, ezért különösen fontos olyan cím megadása, ahol napközben is elérhető. A GLS futárszolgálat csak munkanapokon szállít, általában 8 és 18 óra között. A rendeléseket 1-7 munkanapon belül teljesítjük. A GLS új szolgáltatása is kérhető: Csomagpontra vagy csomagautomatába is rendelhető a szállítás. Kérjük ebben az esetben a rendelés feladásakor a 3/5-ös lépésnél( Adatbekérés) adja meg a GLS Csomagautomata vagy GLS csomagpont címét. Magyarországon kívülre nem teljesítünk rendelést.
Fizetési lehetőségek
Utánvéttel:
Ebben az esetben semmi teendője nincs, csak véglegesíteni a vásárlást, és várni a futárt, aki kézbesíti önnek a megrendelt termékeket. A termékek árát, ill. a kiszállítási díj egy részét (1500 Ft-ot) a futárnak kell fizetnie. Az utánvétes fizetési módot csak akkor választhatja, ha minimum 900 Ft értékben rendel.
Banki átutalással:
Ebben az esetben a vásárlás véglegesítésénél kiszámoljuk, mennyi pénzt kell átutalnia számlánkra, valamint kap egy kódot is, ezt kell beírnia az átutalásnál a "Közlemény" rovatba. Mi - amint megérkezett a pénz - kiszállítjuk az ön által megrendelt termékeket.
A kiszállítási díj egy részét önnek kell kifizetnie. A kiszállítás díja 1000 Ft.
Bankszámlaszámunk, ahová a pénzt utalni kell: 11707024-20397441 (Beholder Kft.).
Belföldi postautalványon:
Ebben az esetben a vásárlás véglegesítésénél kiszámoljuk, mennyi pénzt kell feladnia postán, valamint kap egy kódot is, ezt kell felírnia a belföldi postautalvány hátulján a "Közlemény" rovatba. Mi - amint megérkezett a pénz - kiszállítjuk az ön által megrendelt termékeket.
A kiszállítási díj egy részét önnek kell kifizetnie. A kiszállítás díja 1000 Ft.
Címünk, ahová a pénzt küldeni kell: Beholder Kft. 1680, Budapest, Pf. 4.
Áru visszavételével kapcsolatos információk
Tájékoztatjuk, hogy 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ezen jogot attól a naptól gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Azonban nem áll módunkban a visszaküldött csomagokat utánvétellel vagy portóval átvenni, így kérjük az árut, eredeti, sértetlen állapotban, számlával együtt, szíveskedjen eljuttatni hozzánk postán, futárszolgálattal vagy személyesen.
Amennyiben az áru cseréjét szeretné igénybe venni, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Felhasználási feltételek megsértése
Szolgáltató bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül jogosult a felhasználó fiókjának törlésére a rendszerből a felhasználási feltételek megsértése, vagy bármilyen egyéb visszaélés esetén.
© Beholder Kft., 2003 - 2022
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: bdv@beholder.hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.